90’s or whatever

Op vrijdag 5 mei zal het ‘pop-up’ koor, dat ik samen met mijn nicht Lore Vertommen leid, tonen waar we dit jaar ontzettend hard aan gewerkt hebben. Een 90’s optreden!

We hebben alle hits uit onze kindertijd eens op een rijtje gezet, geselecteerd en bewerkt voor een amateur koor. Na dat deze jonge vrouwen hebben geschitterd op het podium, mag┬áje je nog verwachten aan een gloednieuwe coverband: Lexington Steel. Een project dat ik met enkele ‘Heistenaren’ en ‘Keerbergers’ ben begonnen in december 2016. We spelen funky muziek met blazers en hopen dat de beentjes eens goed zullen losgegooid worden. Daarna zetten we het dansen voort met DJ MAD A.

Deze hele avond is ten voordele van de nieuwe chiro lokalen van Chiro Zonderschot. Het koor bestaat dan ook voornamelijk uit Zonderschot en Hallaar oud leiding.

Hopelijk zie ik jullie daar!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *